Restricții de circulație, astăzi, pe o importantă stradă din municipiul Botoșani. Șoferii, rugați să folosească rute ocolitoare

Autoritățile locale impu, în cursul zilei de vineri, în intervalul orar 07:00- 22.00, restricții de circulație pe strada Pacea, pe tronsonul cuprins între strada Sucevei și Bulevardul George Enescu. Primăria Botoșani a anunțat că în zona respectivă circulația va fi oprită pe ambele sensuri de mers, ca urmare a unor lucrări de asfaltare.

Turnăm stratul de uzură. Rugăm șoferii să dea dovadă de înțelegere și să utilizeze rute ocolitoare”, a declarat primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

În doar 2 zile, pe o lungime de 1.100 m, pe ambele sensuri au fost amenajate primele straturi de binder, astfel că joi, 12 aprilie 2024, utilajele vor putea interveni și cu stratul final de asfalt. În cursul săptămânii viitoare, se va amenaja covorul asfaltic și pe strada Mihail Kogălniceanu. Reabilitarea întregului tronson (str. Mihail Kogălniceanu – str. Pacea) prevede și lucrări de refacere trotuare, accese în blocurile de locuințe, înlocuire sau reparații cămine de canalizare și guri de scurgere, se arată într-un comunicat transmis de Primăria Botoșani.

Google New Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *