FOTO Un botoșănean a rămas fără mașină după o întâlnire cu poliția. Ce avea în portbagaj

Un botoșănean a rămas fără mașină după o întâlnire cu poliția. Poliţiştii de frontieră suceveni au descoperit în portbagajul autoturismului oprit în trafic, sute de pachete cu țigări și mai multe sticle cu vodcă. Autovehiculul, în valoare de 16.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar bărbatul este cercetat pentru contrabandă.

Pe 9 aprilie a.c., în jurul orei 11.30, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava au oprit pentru control, în municipiul Rădăuți, județul Suceava, un autoturism marca Ford, înmatriculat în Ucraina. La volanul mașinii se afla un cetățean român, în vârstă de 34 de ani, domiciliat în județul Botoșani.

În urma unui control efectuat asupra autoturismului, în portbagaj au fost descoperite 782 pachete cu țigări de proveniență duty-free în valoare de 9.150 lei și 22 litri de vodcă, în valoare de 1.320 lei. Întreaga cantitate de bunuri a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de 16.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituției, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, sub directa supraveghere a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *