FOTO Maşină de 20.000 de lei confiscată după ce a fost oprită în trafic pentru un control de rutieră

O maşină de 20.000 de lei confiscată după ce a fost oprită în trafic pentru un control de rutină. Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoșani au  oprit în localitatea Stăuceni un autoturism înmatriculat în județul Suceava, condus de un tânăr în vârstă de 19 ani, suspect a fi implicat în activități de contrabandă.

Autoturismul a fost condus la sediul poliției de frontieră, iar în urma unui control amănunțit, în portbagajul acestuia, într-un locaș special amenajat, a fost descoperită cantitatea de 40.000 de țigarete fără timbru de acciză.

Pe numele tânărului poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Autoturismul, în valoare de 20.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră Botoșani, iar ţigările în valoare de 25.000 de lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *