Anamaria Prodan dă de pământ cu FC Botoșani și Reghe. „În România ar mai putea antrena la Botoșani, la echipe d-astea…”

Anamaria Prodan, impresara mai multor fotbaliști din România, dă de pământ cu FC Botoșani în încercarea de a arăta cât de jos va ajunge fostul său soț, Laurențiu Reghecampf. Ea spune că nu vede un final fericit pentru Laurențiu Reghecampf și că cel mai probabil va ajungă să antreneze în diviza secundă sau… pe FC Botoșani.

Impresara a arătat că de când nu mai sunt împreună, Laurențiu Reghecampf nu mai face performanță cu echipele pe care le antrenează.

„El va ajunge în situația în care nu va avea cu ce să-și hrănească familia. Va ajunge în liga a doua în cel mai scurt timp, veți vedea. Eu îl cunosc cel mai bine, eu l-am montat piesă cu piesă. Eu știu exact cine este și ce poate. Cât a stat alături de mine, a jucat finală de Champions League în Asia. Oare de ce au plecat oamenii de lângă el? Că au vrut performanță și au realizat în ce direcție se duce el. Trăiește doar din rezilieri. În România ar mai putea antrena la Botoșani, la echipe d-astea, dar doar așa, din amintiri, doar pe salarii de 10.000 euro, fără milioanele pe care el le visează”, a declarat, pentru fanatik.ro, Anamaria Prodan.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *