Încă un bloc de locuințe cu cinci etaje și spații comerciale va fi ridicat în municipiul Botoșani. Vezi în ce zonă!

Un bloc de locuințe, cu cinci etaje, va fi ridicat în municipiul Botoșani. Primăria Botoșani a lansat spre consultare intenția de elaborare PUZ pentru emiterea avizului de oportunitate pentru un bloc ce va fi amplasat pe strada Colonel Victor Tomoroveanu, la numărul 23, el urmând să aibă subsol, parter cu spații comerciale și cinci etaje.

Dezvoltatorul este o firmă din județul Suceava. Este vorba de societatea comercială Dezstore Logistic SRL, administrată de Constantin- Florin Ursu. Blocul va avea apartamente cu 1, 2 sau 3 camere.

În ceea ce privește organizarea spațiului interior, la parter va fi amenajat un spațiu comercial, la etajele 1-5 vor fi amenajate 3 apartamente pe nivel. Acestea vor avea configurații diferite cu 1, 2 sau 3 camere, dimensionate în concordanță cu reglementările specifice locuințelor colective, cu suprafețe utile cuprinse între 40 mp și până la 90 mp, fiecare apartament având deschidere către cel puțin o logie sau un balcon. În subsolul general al clădirii propuse se vor amenaja locuri de parcare pentru locuințe și adăpost ALA”, se arată în studiul de oportunitate.

Blocul, care va fi ridicat pe strada Colonel Victor Tomoroveanu, nr. 23, în apropierea intersecției cu strada Primăverii, va dispune de 20 de locuri de parcare, dintre care 9 suprateran și 11 la subsol.

Google New Urmareste-ne pe Google News

O nouă ediție a Târgului regional de zootehnie de la Popăuți. Vezi ce artiști vor fi pe scenă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *