Primarul Cosmin Andrei nu se lasă! Vrea patru zile de distracție pentru botoșăneni, în luna mai

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, vine, din nou, în fața consilierilor, cu proiectul de Hotărâre de Consiliu Local prin care propune ca evenimentul dedicat sărbătorii orașului să aibă loc, în perioada 9-12 mai, întrucât 23 aprilie pică anul acesta în post.

Proiectul a fost pus spre aprobare și în ședința din luna martie, însă a fost respins, consilierul local Raluca Curelariu motivând că nu se impune ca zilele orașului să fie organizate în campanie electorală. Aceasta a propus ca manifestările să fie amânate până la mijlocul lunii iunie.

Primarul Cosmin Andrei nu se lasă și a convocat o ședință extraordinară pe 11 aprilie, iar consilierii locali vor trebui să decidă dacă sunt de acord cu propunerea ca zilele municipiului să fie organizate în luna mai.

Suma propusă pentru organizarea acestui eveniment este de 500.000 lei, bani din bugetul local al municipiului. Spectacolele ar urma să aibă loc la Parcul Regional Cornișa.

Google New Urmareste-ne pe Google News

VIDEO Un individ a fost săltat de poliţişti după ce a încercat să închirieze de la o firmă din Botoşani o maşină de lux cu acte false

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *