Un elev din Botoşani, premiu de excelenţă la un concurs naţional de interpretare

Un elev din Botoşani a obţinut un premiu de excelenţă la un concurs naţional de interpretare. Victor Marian Ilaș, care este elev în clasa a X-a la Liceul de Arte „Ștefan Luchian” a câștigat premiul I de excelență la Concursul Național „Primăvara Artelor”, care s-a desfăşurat, sâmbătă, la Bacău.

Adolescentul de 16 ani, care este elev al profesorului Marius Hăvârneanu şi care excelează la clarinet, a obţinut acest premiu la Bacău pentru al doilea an consecutiv.

Victor Marian Ilaș, care cântă de la 11 ani, a mai obţinut, până acum, premiul I la Concursul Internaţional de Interpretare Muzicală George Georgescu de la Tulcea, premiile I şli II la Concursul Național de interpretare muzicală „Emanuel Elenescu” Piatra Neamţ.

De asemenea, botoşăneanul a luat primul loc la faza zonală a Olimpiadei Naționale de Interpretare Instrumentală pentru clasele III-VIII, calificându-se în finala naţională și premiul  III la Olimpiada Națională de Interpretare Vocală, Instrumentală și Studii Teoretice de la Alba Iulia.

El are colaborări cu Filarmonica George Enescu Botoșani Orchestra de Tineret din Iași.

Google New Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *