Jocurile de noroc, interzise în localităţile care au mai puţin de 15.000 de locuitori. Camera Deputaţilor a adoptat proiectul de lege

Jocurile de noroc au fost interzise, astăzi, în localităţile din România care au mai puţin de 15.000 de locuitori. Proiectul de lege care interzice păcănelele a fost adoptat de Camera Deputaţilor. Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, astăzi, proiectul de lege privind jocurile de noroc cu 243 de voturi „pentru”, patru abţineri, iar doi deputaţi nu au votat.

Industria jocurilor de noroc va suferi prima mare înfrângere, spune preşedintele Camerei Deputaţilor. Alfred Simonis a declarat că jocurile de noroc vor fi interzise în localităţile care au mai puţin de 15 mii de locuitori.

„Această industrie nenorocește familii, distruge destine”

„Industria jocurilor de noroc, industria păcănelelor va suferi prima mare înfrângere în Parlamentul României. Voi convoca patru comisii pentru a dezbate în regim de urgență prima lege, așa cum vă spuneam, împotriva industriei păcănelelor.

Această industrie care nenorocește familii, distruge destine și care face extrem de mult rău României. În sesiunea de vot final de astăzi vom adopta această lege, care va presupune că, în peste 90% din localitățile din România nu se va mai putea desfășura acest tip de activitate.

Vor dispărea păcănelele, jocurile de noroc. Este o lege care închide păcănelele în localitățile care au sub 15.000 de locuitori, mărește amenzile substanțial”, a declarat președintele interimar al Camerei Deputaților, Alfred Simonis

Google New Urmareste-ne pe Google News

Botoșănean dat jos de la volanul unui tractor. S-a ales cu dosar penal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *