FOTO Cadrele medicale de la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani deplâng moartea colegului de numai 48 de ani: Un profesionist și un mentor pentru colegii mai tineri

Foto facebook

Cadrele medicale de la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani deplang moartea colegului de numai 48 de ani. Pentru aceștia, asistentul medical Valentin Mihalache a fost un exemplu.

Valentin Mihalache s-a stins din viață la numai 48 de ani, în urma unei boli nemiloase.

Sunt momente triste, descurajante, demobilizante pentru întreg colectivul de cadre medicale de la Spitalul Județean Mavromati. Un om, un soț și un tată iubitor, un excelent coleg, un profesionist și un mentor pentru colegii mai tineri, ne-a părăsit în urma unei boli necruțătoare. A luptat cu această boală, dar din păcate a fost învimns. Colectivul medical din UPU este mai sărac, iar plecare dintre noi a lui Valentin Mihalache, la vârsta de 48 ani, lasă un gol imens în inimile tuturor. Un om și un profesionist care și-a pus cunoștințele cu multă dăruire și pasiune în slujba pacienților care au ajuns la Urgențe. Suntem alături de familia îndoliată. D-zeu să mângâie familia îndurerată!”, a declarat Ioan Asaftei, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Botoșani.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *