Străzile din municipiul Botoșani, spălate și igienizate de Urban Serv. Atenție, nu parcați mașinile pe aceste tronsoane în acest interval!

Primăria Municipiului Botoșani, prin societatea Urban Serv, va efectua lucrări de salubrizare stradală și igienizare pe mai multe străzi.

Astfel, pe 09 aprilie, vor fi igienizate: str. Împărat Traian, din str. Tudor Vladimirescu până în str. Săvenilor, str. Săvenilor până în vecinătatea Stației de Epurare Răchiți.

Pe 10 aprilie, se vor efectua lucrări de salubrizare pe str. Tudor Vladimirescu, cuprinsă între str. I.C. Brătianu și Crinilor, iar pe 11 aprilie pe str. Tudor Vladimirescu, din str. Crinilor până pe Împarat Traian.

De asemenea, pe 13 aprilie vor fi igienizate: str. Petru Rareș, din Calea Națională până pe str. Maior Ignat, str. Maior Ignat.

„Rugăm locuitorii ca, în intervalul orar 08:00 – 18:00, să identifice locuri de parcare pe alte străzi, astfel încât să poată avea loc acțiunile de salubrizare”, anunță Urban Serv.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Un tânăr din Botoșani a plecat în Germania și nimeni nu mai știe nimic de el de aproape o lună. Sunați la 112 dacă l-ați văzut pe Gabriel!

One thought on “Străzile din municipiul Botoșani, spălate și igienizate de Urban Serv. Atenție, nu parcați mașinile pe aceste tronsoane în acest interval!

  1. Ideea e una foarte bună dar mașinile folosite sunt mult prea vechi și nici praful nu reușește să îl strângă, de spălat nici atât.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *