FOTO Șofer din Botoșani implicat într-un accident mortal. Un bărbat și-a pierdut viața, iar o femeie a fost grav rănită

Un șofer din județul Botoșani a fost implicat într-un accident mortal care a avut loc vineri seară, în localitatea suceveană Poiana Stampei. Viorel C., de 57 de ani, din comuna Mihăileni, circula regulamentar, dar șoferul unui alt autoturism a făcut o manevră care a dus la nenorocire.

Ioan B. de 88 ani din comuna Poiana Stampei se afla în autoturismul marca Skoda, care era oprit în afara părții carosabile a D.N. 17.

În momentul în care s-a pus în mișcare, nu s-a asigurat și a virat stânga pe banda de circulație aferentă sensului Vatra Dornei către Bistrița, intrând în coliziune cu ansamblul de vehicule format din autoutilitara Mercedes Benz,  condus regulamentar de către  Viorel C. de 57 ani din comuna Mihăileni, județul Botoșani. Conducătorul autoturismului a efectuat manevra de mai sus cu intenția de a ajunge pe banda opusă de circulație.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto vinovat de producerea accidentului și rănirea pasagerei de pe locul dreapta față din autoturism, o femeie de 74 ani, care a fost transportată la C.P.U. din cadrul Spitalului Municipal Vatra Dornei. Botoșăneanul nu era sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii fac cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de ,,uciderea din culpă” și ,,vătămarea corporală din culpă”.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *