Zece unități de învățământ din municipiul Botoșani vor intra în reabilitare până la sfârșitul anului școlar. Șeful IȘJ: Nu există varianta învățământului on-line

Un număr de 10 unități de învățământ din municipiul Botoșani vor intra în reabilitare până la sfârșitul anului școlar 2023- 2024. Acestea vor avea clase relocate în alte unități de învățământ sau vor avea clase mutate în aceeași unitate, în alt corp de clădire, a declarat Bogdan Suruciuc, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani. Potrivit sursei citate, nu va exista varianta învățământului on-line, în aceste școli.

Reprezentanții IȘJ Botoșani s-au întâlnit, joi, cu directorii de școli din municipiul Botoșani, precum și cu reprezentanții Primăriei Botoșani pentru a discuta asupra acestor probleme.

Fiind preocupat în mod constant de calitatea educației, de securitatea și starea de bine a copiilor în spațiul școlii, am organizat în data de 4 aprilie, o întâlnire de lucru cu directorii unităților de învățământ preuniversitar din municipiul Botoșani și reprezentanți ai Primăriei Municipiului Botoșani, pentru a găsi cele mai potrivite și eficiente soluții în vederea bunei desfășurări a activităților instructiv- educative din unitățile de învățământ care au intrat sau vor intra în programul de reabilitare. Programul de studiu va suferi unele modificări legate de ora de începere și încheiere a cursurilor, de durată a pauzelor, de aceea este necesară prezența în clasă a cadrelor didactice, chiar și în timpul pauzei, acolo unde durata pauzelor și a orelor a fost diminuată. Mă bazez pe promptitudinea, înțelegerea și eficiența tuturor factorilor implicați și vă asigur de tot sprijinul pe care îl pot oferi în vederea asigurării unui act educațional de calitate!”, a declarat Bogdan Suruciuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *