Un liceu din județul Botoșani a scos la concurs două posturi. Ce angajează!

Liceul Tehnologic ”Alexandru Vlahuta” Sendriceni organizează concurs, pentru ocuparea pe perioadă determinată , normă întreagă de muncă, pentru urmatoarelor posturi: un post temporar vacant de conducere  de secretar sef (S) și un post temporar vacant de execuție de secretar (S).

Înscrierile la concurs au loc până la data de 19 aprilie, proba scrisă este programată pe 24 aprilie, proba practică pe 25 aprilie iar interviul pe 26 aprilie.

Condiții pentru funcția temporar vacanta de secretar șef:  studii superioare cu diploma de licenta –indeplinirea conditiilor prevazute in Legea educatiei nationale nr. 98/2023, art.193, lit.j, vechime in munca minim 3 ani,  cunostinte privind intocmirea si administrarea corespondentei oficiale/elemente de corespondenta si secretariat.

Condiții impuse pentru funcția temporar vacantă de secretar: studii superioare cu diploma de licenta –indeplinirea conditiilor prevazute in Legea educatiei nationale nr. 98/2023, art.193, lit.j,   cunostinte privind intocmirea si administrarea corespondentei oficiale/elemente de corespondenta si secretariat, abilitati de relationare-comunicare cu personalul, elevi, parinti, autoritati locale,   capacitati de decizie rapida si eficienta.

 

Google New Urmareste-ne pe Google News

Post scos la concurs de o primărie din județul Botoșani. Ce angajează!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *