Îşi dorea mandat de primar, dar a primit mandat de arestare. Botoşăneanul care a violat o adolescentă contestă decizia instanţei

Fostul primar din judeţul Botoşani, care a violat o adolescentă de 16 ani, cere să fie pus în libertate. Dinu Moroşanu, care urma să candideze din partea PNL pentru un nou mandat la Primăria din comuna Viişoara, a contestat decizia Judecătoriei Darabani care a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele său pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

Contestaţia acestuia urmează a fi soluţionată, săptămâna viitoare, de magistraţii de la Tribunalul Botoşani.

O adolescentă de 16 ani a fost violată de un fost primar din județul Botoșani. Este vorba de fostul primar al comunei Viișoara, Dinu Moroșanu. Bărbatul, care se pregătea să candideze din nou la Primărie din partea PNL, a ademenit-o pe fată în locuința lui, acolo unde a întreținut relații sexuale cu aceasta împotriva voinței acesteia.

Fapta s-a produs pe 31 martie, însă în cursul zilei de 3 aprilie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.7 Darabani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele fostul primar acum în vârstă de 54 de ani. Botoșăneanul este bănuit de comiterea infracțiunii de viol.

Judecătoria Darabani a emis, joi, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Dinu Moroșanu.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *