VIDEO Petrecere într-un bloc din Botoșani, spartă de polițiștii locali. Vecinii au făcut reclamație. „Nu e posibil să faci ca toate animalele”

O petrecere ad-hoc într-un balcon dintr-un bloc din centrul municipiului Botoșani a fost spartă, miercuri seară, de polițiștii locali, care au intervenit la sesizarea vecinilor. Supărați de muzica la maxim și de strigătele petrecăreților, oamenii au cerut ajutorul Poliției Locale pe Unirii.

O femeie, care a făcut sesizarea, susține că deși nu era o oră târzie petrecăreții ar fi provocat disconfort locatarilor din zonă din cauza zarvei.

„Am chemat Poliția Locală, au venit și jandarmii. Chiar dacă nu era o oră târzie, nu e posibil să faci ca toate animalele… A început devreme, pe la 5, cred. S-a spart undeva pe la ora 7, au stat cuminți vreo oră și ceva, au mai pus o manea, au mai chiut o dată. În jur de ora 10 au mai băgat vreo două melodii și pe la 10 și un sfert s-a oprit de tot. E bloc de oameni cu bani, ai alte așteptări. Toți șușoteau pe la colțuri aseară, dar nu avea nimeni curajul să sune la Poliție. A venit o dubă de jandarmi și 4 polițiști locali”, ne-a mărturisit o botoșăneancă, supărată de zarva produsă de petrecăreți.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *