Un fost director al CNADNR vrea să fie primar într-o comună din Botoșani. „Cât a fost şefă la București nu a făcut nimic pentru Botoșani”

Un fost director general al Companiei Naționale de Autostrăzi si Drumuri Naționale din România (CNADNR), care nu a ajutat deloc Botoșaniul în mandatul său, vrea să fie primar într-o comună din județ. Este vorba de Dorina Tiron, care a fost desemnat candidatul PNL la funcția de primar al comunei Broscăuți.

Ea a ocupat funcția de director general CNADNR în perioada 2006-2007, în mandatele lui Gheorghe Dobre și Radu Berceanu, dar și în perioada 2009-2010.

„Cât timp a fost director la CNADNR nu a ajutat cu nimic Botoșaniul. Nu s-a turnat pe mandatul ei niciun strat de asfalt pe drumurile naționale”, a spus un fost angajat de la Secția Drumuri Naționale.

Tiron a absolvit, in 1986, Facultatea de Construcții, Cai Ferate, Drumuri si Poduri, din cadrul Institutului Politehnic Iasi, si lucrează, din 1994, in cadrul Directiei Regionale Iasi a CNADNR. Intre 2003 si 2006, Tiron a fost director al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iasi, iar in perioada 1999 – 2003 a avut funcțiile de director tehnic și director general al acestei direcții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *