Artista care face furori în Turcia, cu bunici la Botoșani, a participat cu iubitul la Chefi la cuțite. Ce a enervat-o la culme

În ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 din 2 aprilie 2024, Otilia Bilionera, dar și pe soțul ei de origine turcă. Tânăra, pe numele real Otilia Brumă, care a copilărit în comuna Tudora, județul Botoșani, la bunicii săi, a fost alături de Bekir.

Otilia Bilionera este o artistă de renume internațional și mulți români îi ascultă muzica, însă cee ace i-a surprins pe mulți a fost faptul că, de data aceasta, cântăreața a apărut alături de soțul ei turc, Bekir, cu care s-a căsătorit recent.

„Suntem împreună de un an și câteva luni. M-a cerut și eu am acceptat, cum să nu accept! Ia uitați ce frumușel e! Am avut cununia civilă, o să facem și nunta. O s-o facem în Turcia. Acolo nunțile sunt destul de mari”, a zis Otilia Bilionera.

Cei doi vor avea 2000 de invitați.

„O să fie foarte interesant să gătim împreună. Nu am mai gătit împreună, am gătit pentru el. I-am făcut și colivă odată. Vom găti o rețetă turcească, să o fac pe soacra mea mândră”, a zis artista amuzată.

Nu a durat mult și între cei doi au ieșit scântei, căci se pare că fiecare a înțeles în mod diferit rețeta primită de la familie.

Ceea ce a enervat-o la culme pe Otilia Bilionera a fost atunci când soțul ei a pus la gătit carnea tocată înainte de-a căli ceapa. Artista a încercat să își ascundă supărarea, însă camerele au surprins schimbul de replici dintre cei doi, în ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite. Tot în emisiune, Bekir a spus cu ce se ocupă și ce afaceri are, potrivit a1.ro.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *