Actorul botoșănean George Burcea nu va mai juca în sezonul 2 al celebrului serial Wednesday: „Am decis să…”

Actorul botoșănean George Burcea și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că nu va mai face parte din distribuția celui de-al doilea sezon al serialului Wednesday. George Burcea a dobândit notorietate în Statele Unite după apariția sa în serialul Wednesday difuzat pe Netflix. Inițial, era planificată și participarea sa în sezonul al doilea, însă actorul a decis recent să renunțe la acest proiect și să se orienteze către alte activități.

Actorul a menționat că decizia sa a fost influențată de motive personale și manageriale, pe care nu a dorit să le detalieze în mod exact, limitându-se doar la anunțul că renunță la acest proiect care i-a adus recunoaștere în străinătate.

Cu toate că actorul nu va mai juca în celebrul serial Netflix, fanii au fost încântați de o veste bună dată de George Burcea recent pe rețelele de socializare. El a anunțat că va juca rolul domnitorului Alexandru Ioan Cuza într-un film de lungmetraj, marcând astfel un moment semnificativ în parcursul său artistic, potrivit elle.ro.

Google New Urmareste-ne pe Google News

VIDEO Percheziții DIICOT la Botoșani și Suceava! Ce au urmărit anchetatorii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *