Carina, o minunăție de fetiță de doar șase ani, din Botoșani, s-a stins din viață. Mama: „Suferința și durerea pentru tine s-au sfârșit”

O tragedie a avut loc în județul Botoșani. Carina, o fetiță de șase ani a murit, în urma unei boli cumplite. Mii de oameni s-au rugat și au făcut donații pentru ea. Medicii au făcut eforturi disperate pentru a o salva, dar din păcate, copila a decedat. Acum, părinții se pregătesc să o înmormânteze pe micuță așa cum se cuvinte. Carina Rotariu făcea parte din grupa Fluturașilor a Grădiniței cu Program Prelungit nr. 6 din Dorohoi.

Micuța a fost diagnosticată cu cancer la creier. Familia a făcut apeluri pentru a o putea salva. Părinții au mers la medici, au dus-o la tot felul de investigații și s-au rugat ca nimeni alții să-și salveze pruncul. Din păcate, trupul firav al copilei a cedat.

„De astăzi ești înger printre îngeri! Suferința și durerea pentru tine s-au sfârșit! Ai fost cea mai puternică fetiță, cea mai minunată… Dumnezeu își alege îngerii și te-a ales să îi fii alături, știe el de ce a ales cel mai minunat copil! În inima noastră vei rămâne veșnic copilul vesel care ne însenina și cele mai triste zile! De acum o să ne veghezi din cer! Drum lin printre îngeri”, este mesajul cutremurător al mamei copilei.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Fetiță de șase luni din Botoșani, ucisă de mama și bunica sa.

O tânără din judeţul Botoşani şi mama acesteia sunt acuzate de ucidere din culpă, după ce, pe fondul unor divergenţe între ele, şi-ar fi omorât fetiţa şi, respectiv, nepoata. Este vorba de Elena Banu şi Veronia Lăcătușu, care au fost trimise în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi pentru ucidere din culpă.

Cele două femei sunt acuzate că, în luna februarie 2021, în timp ce se aflau la domiciliul din comuna Dimăcheni al concubinului fetei, s-au certat şi au declanşat o dispută pe copil. Mama şi fiica au tras de fetiţa de doar şase luni cu atâta intensitate încât i-au provocat acesteia un hematom subdural, care, ulterior, a dus la moartea copilului.

Fetiţa a murit acasă după trei zile după incident. Când au găsit copilul fără suflare, membrii familiei au sunat la 112, însă, când au ajuns la locuinţă, cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul.

Dosarul a fost înregistrat în luna ianuarie pe rolul Judecătoriei Dorohoi.

Un bărbat din Botoșani și-a stropit cu benzină soția și apoi i-a dat foc

Un bărbat din Botoșani și-a stropit cu benzină soția și apoi i-a dat foc. Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui Aurel Ichim, în vârstă de 51 de ani, din comuna Stăuceni, care este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „tentativă la violență în familie în forma omorului calificat”.

Potrivit anchetatorilor, pe 31 decembrie 2018, în jurul orei 16.30, în timp ce se aflau la domiciliu, pe fondul unui conflict spontan generat de gelozie și consum de alcool, inculpatul a stropit-o cu benzină pe soția sa, Victoria Ichim, după care i-a dat foc, cauzându-i arsuri de gr. I, II și III, leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 45-55 zile de îngrijiri medicale și care i-au pus în primejdie viața.

Dosarul a ajuns pe masa magistraților de la Tribunalul Botoșani.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *