Un cunoscut profesor din Botoșani demisionează din PNL. „Nu mă regăsesc în noile tipare”

Un cunoscut profesor din Botoșani a demisionat, marți, din Partidul Național Liberal (PNL). Este vorba de profesorul Daniel Botezatu de la Colegiul Național Mihai Eminescu, care, după 19 ani în care a fost membru PNL, a anunțat că părăsește partidul „din motive personale”. Acesta este și consilier local în municipiul Botoșani.

„Părăsesc PNL Botoșani cu regretul că nu mă regăsesc în noile tipare (tineri, femei, antreprenori) și cu propria-mi constatare: 19 ani de politică de partid sunt suficienți. Am alte priorități, iar politica de partid nu este printre ele”, a scris Daniel Botezatu în demisia înaintată președintelui PNL.

El ia în calcul o candidatură ca independent la Consiliul Local.

„Cât despre mine, încă analizez oportunitatea unei candidaturi, ca independent, pentru funcția de consilier local, fie părăsirea cu totul a politicii. Un prim pas l-am făcut, renunțând la politica de pe listele unui partid. Rămas bun tuturor foștilor colegi, succes în tentativa de a reda PNL-ului din Botoșani demnitatea și onorabilitatea de altădată și pentru a-l parafraza pe Alexandru Ioan Cuza, el însuși un înaintaș liberal, fac mutatis mutandis următoarea urare: „Să dee Dumnezău să-i meargă PNL mai bine fără mine decât cu mine”, a transmis, ulterior, Botezatu pe Facebook.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *