FOTO & VIDEO Copac căzut peste mașini la Botoșani! A fost smuls din rădăcină de vânt

Vântul continuă să facă probleme la Botoșani. Marți după-amiază, un copac a fost pur și simplu smuls de vânt și a căzut peste două mașini, pe strada Col Tomoroveanu, lângă turnul de apă. La fața locului au fost chemați pompierii.

Șapte apeluri pentru înlăturarea efectelor produse de vântul puternic au fost înregistrate, marți, în municipiul Botoșani, Drislea și Vorona, pe fondul vântului puternic. În municipiul Botoșani, cetățenii au anunțat că viața sau bunurile le sunt puse în pericol de bucățile de acoperiș desprinse de vânt, transmite ISU Botoșani.

Pentru înlăturarea pericolelor, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani au lucrat, efectiv, la foc continuu, deplasându-se de la o intervenție, la alta.

Nu scăpăm de vânt

Meteorologii au actualizat prognoza și au transformat Codul Portocaliu în Cod Galben. Potrivit acestora, până marți seară, la ora 22:00, vântul va sufla cu 55…65 km/h, iar local de 70…80 km/h. Pe alocuri se vor semnala vijelii.

Pentru a gestiona în mod operativ situațiile de urgență care ar putea apărea din cauza fenomenelor meteorologice periculoase pompierii vor fi la datorie, pregătiți să intervină cu mijloacele tehnice din dotare.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *