Două instituții publice din Botoșani fac angajări. Ce posturi au scos la concurs!

Două instituții publice din Botoșani fac angajări în perioada imediat următoare. Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Botoșani organizează concurs de ocuparea a unui post contractual vacant de medic veterinar gradul III, cu contract individual de muncă pe perioadă determinată.

Se cer  studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul fundamental științe biologice și biomedicale, ramura de științe medicină veterinară, domeniul de licență medicină veterinară, specializarea medicină veterinară; vechime în specialitatea studiilor absolvite necesare ocupării postului – minimum 1 an.

Concursul se organizează la sediul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Botoșani, în data de 22 aprilie 2024, ora 10.00, proba scrisă. Proba interviu se va susține în termen de 4 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise. Data și ora susținerii interviului se va afișa odată cu rezultatele la proba scrisă. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până la data de 12 aprilie 2024 (inclusiv).

Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani angajează iluminist scenă. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei contractuale stabilite pe baza atribuțiilor corespunzătoare postului sunt: studii medii, absolvite cu diplomă de bacalaureat; vechime în muncă de cel puțin 6 ani și 6 luni;  diplomă de electrician; vechime ȋn specialitatea studiilor – minim 6 ani si 6 luni.

Termenul limită de depunere a dosarelor de concurs este 16 aprilie, proba scrisă are loc pe 23 aprilie iar proba practică pe 9 mai.

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO Au fost deschise primele două șantiere de reabilitare termică a unor blocuri din municipiul Botoșani

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *