FOTO Patru botoșăneni au văzut moartea cu ochii pe un drum din Suceava din cauza unui șofer imprudent. „Ne resimțim în urma impactului”

Patru botoșăneni au văzut moartea cu ochii pe un drum din Suceava din cauza unui șofer imprudent. Mașina în care se aflau era condusă de Alina, o femeie din comuna Curtești, care voia să intre în parcarea unui complex comercial.

Accidentul a avut loc duminică seară, pe DN17, în afara localității sucevene Ilișești. Alina, din comuna Curtești, conducea un VW Polo din direcția localității Păltionoasa către localitatea Ilișești.

La un moment dat, a efectuat manevra de viraj la stânga pentru a intra în curtea într-o curte, moment în care a fost acroșată de autoturismul Skoda Octavia condus de Vlad, care avea același sens de deplasare și care a efectuat o manevră de depășire, fără a ține cont că șoferița semnaliza să intre în curtea respectivă.

„Noi eram opriți regulamentar să intrăm în curtea cabanei, în spatele nostru mai erau oprite două mașini și cel de Suceava a venit cu 120 km/h și a întrat în spatele nostru (noi eram opriți să virăm stânga)”, ne-a mărturisit unul dintre botoșănenii aflați în mașină.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui pasager în autoturismul marca VW. Victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Suceava. Nici botoșăneanca și nici celălalt șofer nu erau sub influența băuturilor alcoolice.

„Oricum și noi ceilalți ne resimțim în urma impactului. Am avut noroc că nu a început să vireze că atunci era foarte grav”, a mai mărturisit bărbatul.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *