FOTO Cum arată casa din Botoșani în care a copilărit Cătălin Bordea. Juratul de la iUmor: Este foarte important în viață să fii modest și să nu uiți de unde ai plecat

Foto cancan

Cătălin Bordea (39 de ani) nu s-a ferit niciodată să vorbească despre greutățile copilăriei sale. Mai mult decât atât, comediantul nu a uitat niciodată de unde a plecat. În urmă cu ceva timp, el a vizitat-o pe bunica sa și a filmat casa în care a locuit, alături de ea.

Juratul emisiunii iUmor se mândrește cu bunica lui, Aspazia. A avut mereu doar cuvinte de laudă la adresa femeii. Ea a fost cea care l-a ”salvat” atunci când părinții săi l-au abandonat. Cătălin Bordea a fost crescut de bunici, motiv pentru care le poartă un imens expert. Din când în când, comediantul mai merge în vizită la Botoșani, acolo unde și-a petrecut copilăria.

Cătălin Bordea a arătat casa de la țară: ”Să nu uiți de unde ai plecat”

foto instagram

Cătălin Bordea a vorbit mereu frumos despre bunica lui și i-a mulțumit pentru că a avut grijă de el. De asemenea, comediantul nu a uitat de unde a plecat și se întoarce de fiecare dată cu drag în casa de la Botoșani, mai ales că femeia care l-a crescut locuiește în continuare acolo. În urmă cu ceva timp, juratul iUmor a decis să filmeze casa copilăriei sale și a prezentat fiecare colțișor. În stilul caracteristic lui, cu mult umor, a arătat obiectele bunicii sale, dar și locurile unde au început toate poveștile lui amuzante. Mai mult decât atât, Cătălin Bordea a precizat că este important să fii modest să nu îți negi rădăcinile.

Este foarte important în viață să fii modest și să nu uiți de unde ai plecat.”, a spus comediantul în filmarea de pe YouTube.

Cătălin Bordea a fost în vizită la bunica sa și înainte de sărbătorile de iarnă. Atunci el a postat și o imagine cu ea. Amândoi s-au afișat cu zâmbetul pe buze, semn că au fost foarte fericiți să se revadă.

Cătălin Bordea: ”Bunicii mei sunt cei mai importanți”

Juratul de la iUmor nu a avut o copilărie tocmai ușoară. Mama lui, care s-a stins recent din viață, l-a părăsit, iar tatăl său l-a abandonat într-un autobuz. Cătălin Bordea a recunoscut că nu ar fi ajuns unde este acum fără bunicii lui.

Bunicii mei sunt cei mai importanți. Eu nu aș fi ajuns niciodată unde sunt fără ei. Taică-miu a plecat când aveam eu doi ani, maică-mea era mică, m-a făcut când avea 16 ani. La mine, părinții au dispărut în momentul în care eu am apărut.

Nu am știut niciodată ce înseamnă să am tată. Așa m-am născut, deja fisurat. Taică-miu m-a lăsat pe un scaun în autobuz, el a plecat și nu a mai apărut niciodată.

Și m-a găsit bunică-mea la vreo patru stații. Ea aștepta autobuzul să se ducă la muncă, perfect convinsă că eu eram în grija lui taică-miu.”, a povestit emoționant comediantul, în cadrul unei emisiunii TV, potrivit Cancan.ro. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *