Incendiu într-o garsonieră din Botoșani. Două persoane scoase de pompieri din locuință

Nu așezați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor! Luni, din această cauză, într-o garsonieră situată la parterul unui bloc de pe strada Adrian Adamiu, din municipiul Botoșani, s-a produs un incendiu. Vecinii au observat că iese fum pe geamul de la bucătărie și au chemat pompierii.

La caz au ajuns un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar unul aparținând Serviciului Județean de Ambulanță. Aceștia au găsit în locuință două persoane, un bărbat și o femeie, de 55 respectiv 56 de ani, conștienți, potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

Cei doi au ajutați de pompieri să iasă din casă la timp și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. De asemenea, s-a constat faptul că în interiorul locuinței era mult fum, degajat ca urmare a arderii incomplete a unor materiale texile și a unui blat de bucătărie din lemn. Pompierii au acționat pentru evacuarea fumului.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *