FOTO Tragedie rutieră! Un bărbat a murit, iar altul a fost rănit după ce s-au izbit cu mașina într-un stâlp

O tragedie rutieră a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ieșire din municipiul Fălticeni spre Șoldănești. Un bărbat a murit, iar altul a fost  rănit într-un accident. Mașina în care se aflau s-a izbit într-un stâlp.

„Intervin pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă cu sprijinul a două echipaje SAJ. La fața locului au fost identificate două persoane (bărbați), una dintre acestea fiind în stare de inconștiență. Echipajele medicale au început protocolul de resuscitare. Pompierii militari asigură măsuri specifice la locul evenimentului, fiind afectat și un stâlp de electricitate”, precizau reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

Din nefericire, persoana aflată în stare de inconștiență a fost declarată decedată de către echipajele medicale. Cea de a doua persoană a fost monitorizată și ulterior a refuzat transportul la o unitate spitalicească. Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *