FOTO! Bogdan Andone a căzut în genunchi și a început să plângă după FC Botoșani – Poli Iași: ”Știu cât muncesc!”

Foto Sport.ro

FC Botoșani a obținut o victorie extrem de importantă pe teren propriu în fața celor de la Poli Iași, scor 2-1, în etapa a doua din play-out.

Formația pregătită de Bogdan Andone a revenit de la 0-1 și a câștigat derby-ul Moldovei.

Bogdan Andone, în lacrimi după FC Botoșani – Poli Iași 2-1

Echipa lui Leo Grozavu a deblocat tabela prin Alin Roman în minutul 26, dar gazdele au egalat prin Dican în minutul 68. Cel care a marcat golul victoriei a fost Enzo Lopez, în minutul 75.

Cele trei puncte obținute din meciul cu Poli Iași sunt extrem de importante pentru botoșăneni, care se luptă pentru evitarea retrogradării.

FC Botoșani este ultima clasată în play-out, cu 14 puncte acumulate, la o lungime în urma lui Dinamo, la două de FCU Craiova și la trei de Poli Iași și FC Voluntari. În urma acestei victorii, obiectivul salvării de la retrogradare nu mai pare atât de îndepărtat pentru echipa lui Bogdan Andone, însă presiunea a fost uriașă la Botoșani.

La finalul meciului, antrenorul a căzut în genunchi și a izbucnit în lacrimi. După câteva momente, Bogdan Andone s-a îmbrățișat cu colaboratorii săi din staff-ul lui FC Botoșani și a sărbătorit victoria alături de suporterii echipei.

Ce a spus Bogdan Andone la finalul meciului FC Botoșani – Poli Iași 2-1

Vreau să le mulțumesc suporterilor pentru că au fost în număr mare alături de noi. Au împins echipa din spate. Vreau să îi felicit pe jucători pentru cum au abordat echipa. Am făcut o partidă bună spre foarte bună.

Au dat dovadă de mare caracter și personalitate. Merită felicitați din drum. Nu e simplu să joci în situația și în poziția în care suntem noi. Eu zic că echipa a făcut partide bune. Ne-a lipsit rezultatul. Nu e ușor să fii egalat sau învins în prelungiri.

Eu știu cât muncesc și cât de dificil e. Mai sunt de jucat meciuri din etapă. E clar că avem nevoie și de jocul rezultatelor. Sper să avem șansă din punctul ăsta de vedere. Trebuie să arătăm ca astăzi în fiecare meci”, a spus Bogdan Andone, potrivit Sport.ro

Nou-născut de numai 28 de zile, cu intoxicație cu nitriți formă severă. A fost transferat de urgență la Iași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *