FOTO Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca au descoperit la controlul de frontieră şi reținut pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Audi A5, care figura în bazele de date ca fiind căutat pentru confiscare.

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieși din ţară, un cetățean român, în vârstă de 19 ani, care conducea un autoturism marca Audi A5, an fabricație 2009, înmatriculat în Italia.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Italia, la data de 25.03.2024. Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că, la rugămintea unui conațional, a preluat autoturismul în cauză pentru a-l transporta în Republica Moldova. Acesta a mai menționat că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul este furat sau implicat în vreun litigiu”, a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al STPF Botoșani.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 73.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO Amplă acțiune cu polițiști, jandarmi și polițiști de frontieră, la Dorohoi. Amenzi, haine și țigări confiscate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *