Manifestările dedicate Zilelor municipiului Botoșani, sub semnul întrebării. Motivul pentru care consilierii s-au opus organizării evenimentului în luna mai

Manifestările dedicate Zilelor municipiului Botoșani, puse sub semnul întrebării. Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a propus ca evenimentul dedicat sărbătorii orașului să aibă loc, în perioada 9-12 mai, întrucât 23 aprilie pică anul acesta în post. Numai că proiectul nu a primit votul consilierilor locali, consilierul local Raluca Curelariu fiind cea care a luat cuvântul în plenul ședinței de astăzi, menționând că nu se impune ca zilele orașului să fie organizate în campanie electorală. Aceasta a propus ca manifestările să fie amânate până la mijlocul lunii iunie.

”Am un amendament. Cum nu facem festival în post, vă propun să nu facem festival nici în campanie, Amendamentul meu vizează modificarea datei de desfășurare a festivalului în weekendul 14 -16 iunie, după ce se termină alegerile, pentru că intrăm în campanie fix în data pe care ați propus-o dvs. pentru organizarea festivalului. Nu facem festival în post, nu facem festival în campanie, facem festival și bucurăm botoșănenii după ce se termină mascarada cu alegerile”, a spus Curelariu.

Suma propusă pentru organizarea acestui eveniment este de 500 mii lei, bani din bugetul local al municipiului. Spectacolele ar fi avut loc la Parcul Regional Cornișa. Cel mai probabil, proiectul privind organizarea Zilelor orașului va fi repus, din nou, spre aprobare, într-o ședință viitoare.

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO Două drumuri de pământ din municipiul Botoșani vor fi asfaltate. Investiția, de 2,3 milioane de lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *