Antrenorul FC Botoșani înaintea meciului cu Politehnica Iași: Jucătorii trebuie să realizeze importanța jocului ca să câștigăm meciul. Fac un apel la suporteri să vină alături de echipă într-un moment dificil

Antrenorul FC Botoșani, Bogdan Andone, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că jucătorii sunt pregătiți pentru partida de sâmbătă, de la ora 15:45, contra celor de la Politehnica Iași, contând pentru etapa a II-a a playout-tului SuperLigii.

Sper ca până la ora meciului să nu avem incidente, să avem tot lotul valid. Jucătorii s-au antrenat bine, sunt concentrați, sunt focusați și am mari speranțe și mare încredere că vom fi pregătiți 100% pentru un joc important. În acest sezon nu am pierdut contra Iașului, trebuie să ținem cont și de acest lucru. E clar că se poate, e clar că în această primăvară echipa a arătat altă față și cu noii jucători veniți, și cu cei rămași din sezonul trecut. E clar că au arătat cu totul și cu totul altceva și încă o dată în plus și la acest meci trebuie să demonstreze că au caracter, avem atitudine și să și putem să câștigăm jocul”, a precizat Bogdan Andone.

Antrenorul FC Botoșani a făcut totodată un apel la suporteri să vină în număr cât mai mare la stadion și să susțină echipa.

Un meci foarte important. Trebuie să facem absolut tot ce ține de noi, jucătorii trebuie să realizeze importanța jocului ca să câștigăm meciul. Este extrem de important acest lucru, tocmai de aceea fac un apel la suporteri să vină alături de echipă într-un moment dificil, într-un moment important. Este foarte mare nevoie de sprijinul lor și aportul lor, pentru că la fiecare meci de acasă le simțim prezența. E un aspect extrem de important, mai ales ținând cont și de rivalitatea dintre echipe, e un meci zonal, să spun. În afara celor trei puncte, avem nevoie de susținerea lor, îi așteptăm în număr cât mai mare la stadion și vreau să le simțim prezența la meci”, a spus Andone.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *