Tragedie într-o localitate din Botoșani! Un bărbat a fost găsit mort după ce casa i-a ars într-un incendiu

O tragedie a avut loc joi dimineață, într-o localitate din județul Botoșani. Un bărbat a fost găsit mort după ce casa i-a ars într-un incendiu. Nenorocirea a avut loc la Păltiniș, unde bătrânul locuia singur. Dormea într-o anexă când incendiul i-a cuprins casa. La fața locului au ajuns angajații Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență care au găsit totul distrus. Se pare că focul ar fi ars mocnit încă de miercuri seară.

„El s-ar fi târât în hol să iasă afară și nu a mai reușit. Dormea într-o anexă. S-au topit și geamurile de la temperatură. Băieții au mers să stingă un incendiu de furaje la Horodiștea și la întoarcere au văzut casa. Dar nu a văzut nimeni foc, nu a sesizat nimeni”, ne-a declarat primarul comunei Păltiniș, Costel Romanescu.

La fața locului urmau să ajungă cei de la Medicină Legală, iar anchetatorii vor stabili circumstanțele exacte ale morții botoșăneanului. Victima are peste 80 de ani și a fost angajat al Poștei Române. El a lăsat în urmă trei băieți.

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO & VIDEO O elevă din Botoșani a amenințat că-și ia viața la școală, după o ceartă cu iubitul. Fata a ajuns la spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *