Șef nou la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani

Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani are șef nou. Este vorba despre comisarul șef Marian Vasile Grigoriu, de 44 de ani, care a fost împuternicit să conducă acest serviciu pentru următoarele șase luni.

Comisarul șef de poliție Grigoriu Marian Vasile  este începând cu data de 18 martie 2024 împuternicit la comanda Poliției de Frontieră Botoșani, pe o perioadă de șase luni. El a început cariera în Poliția de Frontieră în aprilie 2006, la ture serviciu în cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Stânca.

A continuat activitatea la Detașamentul de Intervenție al Poliției de Frontieră, iar din 2008 până în 2021 a lucrat ca ofițer operativ la structura de combatere a infracționalității transfrontaliere din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Românești.

În anul 2021 a participat la concurs și a obținut funcția de șef sector la Sectorul Poliției de Frontieră Dorohoi, unde a activat până la împuternicirea pe funcția de șef Serviciu Teritorial al Poliției de Frontieră.

Comisarul șef Marian Grigoriu a absolvit Facultatea de Drept și ulterior Facultatea de Științe Economice, are un master în management și multă experiență în structurile operative. De-a lungul carierei, pentru rezultatele deosebite obținute, a fost înaintat în grad înainte de împlinirea termenului de două ori. Este căsătorit, are doi copii, iar în relațiile cu colegii se bazează mult pe echipă.

„Mereu am lucrat în echipă și prefer să identific abilitățile oamenilor cu care lucrez și să îi las să își folosească aceste abilități. Consider că fiecare coleg are calități care trebuie evidențiate. Dacă îți asculți colegii, poți fructifica opiniile și ideile lor în beneficiul întregii echipe. Mă consider un om de echipă și mă bazez pe profesionalismul colegilor mei”, a precizat comisar șef Marian Grigoriu.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Botoșănean rănit într-un accident rutier. Daniel a ațipit la volan și a ajuns cu mașina într-un parapet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *