Botoșăneanul care a scuipat și amenințat doi polițiști, dar a încercat și să îi mituiască, ajunge în fața judecătorilor. „Tu nu știi cum arată 100.000 de euro!”

Foto: dezvaluirea.ro

Procurorii DNA Iași au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a studentului din judetul Botosani care a incercat sa-i muste pe politisti si apoi a vrut sa le dea mita. Acesta este acuzat de dare de mită, ultraj (două fapte), refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, distrugere, amenințare.

George Constantin Rusu studentul din Botoșani care  în noaptea 18-19 februarie a agresat un șofer UBER, s-a urcat băut la volan, a lovit o mașină după care a amenințat și a încercat să mituiască doi polițiști a fost trimis în judecată de procurorii DNA. Aşadar, anchetatorii l-au trimis recent în judecată pe George Constantin Rusu, sub acuzaţia principală de dare de mită. Totul a început în noaptea 18-19 februarie când un șofer UBER s-a dus să ia o comandă dintr-o fundătură de pe strada Fântânilor, potrivit dezvaluirea.ro.

După ce preluat pe femeia care făcuse comanda, șoferul UBER a încercat să întoarcă. Numai că din spate venea cu mașina Constantin George Rusu care a început să claxoneze, să injure și să amenințe. George Rusu a blocat mașina Uber s-a dat jos și a început să-l amenințe cu moartea pe celălalt șofer.

Z.F șoferul UBER a bloicat mașina, Constantin George Rusu a tras de portiere dar nu a reușit să pătrundă. Nervos că nu a putut să deschidă mașina, Constantin George Rusu a tras cu pumnii și picioarele distrugând o oglindă și producând alte avarii în spate și pe laterale. Șoferul UBER a reușit să dea cu spatele și să sune la 112. Valoarea pagubelor produse mașinii UBER se ridică la 4.000 lei. După aceea, Constantin George Rusu s-a dus la Iulius Mall. Când a intrat în parcare a acroșat un BMW de culoare albă.

După ce a parcat Constantin George Rusu s-a dus în restaurantul Class. Apelul efectuat la 112 de șoferul UBER a fost preluat de agenții șef de poliție Cătălin Olăeru și Cosmin Onofrei. Cei doi polițiști s-au deplasat în strada Fântânilor unde fusese reclamat primul incident dar acolo nu au mai găsit pe nimeni. În aceste condiții s-au întâlnit cu victim la secția 4. Ulterior, au fost informați prin stație că mașina lui Rusu a lovit BMW-ul în parcarea Iulius Mall. Poliția l-a prins, a văzut că este băut dar acesta a refuza să sufle în fiola. L-au dus pentru recoltare de probe biologice la Neuro. La spital și la secția de poliție i-a scuipat și amenințat pe polițiști după care a încercat să-i mituiască.

Studentul care a încercat să mituiască mai mulți agenți de poliție, după ce l-au prins fără permis și drogat, a făcut un scandal monstru în stradă și la spital.

SCANDAL FĂCUT DE O BEIZADEA ÎN SECȚIA DE POLIȚIE

Student – Tu puteai să câștigi… și pe lângă mine… și pe lângă tine…

Polițist – Ce să câștig?

Student – 200.000, ăi.

Polițist – 200.000 de euro?

Student – Da.

Polițist – De ce?

Student – Da’ facem pariu? Tu nu știi cum arată 100.000 de euro!

Polițist – Și dacă nu știu cum arată 100.000 de euro, ce?

Student – Că ești un fraier ! Ești un fraier!

Polițist – Adică mi-ai fi dat șpagă, sau ce mi-ai fi dat?

Student – Da! Da, ți-aș fi dat!

Polițist – Iaca eu nu vreau!

Student – Ce-ai să faci, ai să mă bați? Bate-mă. Îs ultimul om pe care îl bați!

Sursa: dosar DNA

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *