Șofer amendat de polițiști în timp ce aproviziona un supermarket din Botoșani

Un șofer a fost amendat de polițiștii locali în timp ce aproviziona un supermarket din Botoșani. Bărbatul se afla în parcarea cu plată de pe strada Armeană nr.2 din municipiul Botoșani și a blocat calea de rulare pentru a putea aproviziona supermarketul din apropiere.

„În data de 23 martie, cu ocazia îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, polițiștii locali au aplicat o sancțiune contravențională unui conducător auto, deoarece efectua activități de aprovizionare a unui supermarket în parcarea cu plată de pe strada Armeană nr. 2, blocând astfel calea de rulare și îngreunând traficul rutier, fapte sancționate conform HCL nr. 292/2017”, precizează Poliția Locală.

Amenzi pentru două unități de alimentație publică din Uvertura Mall

Două unități de alimentație publică din Uvertura Mall au fost amendate de polițiștii locali. Aceștia au desfășurat mai multe controale, pe 20 martie, a unităților de alimentație publică care au punct de lucru în Uvertura Mall.

În urma verificărilor, două societăți au fost depistate că funcționează fără a deține autorizație eliberată de Primăria municipiului Botoșani.

Astfel, polițiștii locali au dispus sancționarea contravențională a acestora și au aplicat un termen de intrare în legalitate.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Bărbat din Botoșani, în stare gravă la spital. Mihai are nevoie urgent de sânge

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *