Distincție pentru botoșăneanul Vlad Plăcintă din partea ÎPS Calinic, arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților

Vlad Placinta

Distincție oferită de ÎPS Calinic, arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, botoșăneanului Vlad Plăcintă, cel care a înființat „Salvează o inimă”. El a primit, duminică, ordinul „Crucea Bucovinei” pentru „remarcabila activitate în slujirea Bisericii și a comunității”.

„Aceasta nu este doar o recunoaștere a contribuției mele, ci o mărturie a legăturii indestructibile dintre sufletul meu și pământul binecuvântat al Bucovinei, un pământ unde credința în Dumnezeu și dragostea pentru aproapele se îmbină pentru a țese istoria și viitorul. Este o onoare și un privilegiu să port această cruce, simbol al sacrificiului, al iubirii și al speranței, și mă angajez să o port cu demnitate, să continui să muncesc neîncetat pentru binele și frumosul comunității noastre”, a spus Vlad Plăcintă.

Vlad Plăcintă este un tânăr care se implică în sprijinirea cazurilor medicale prin intermediul asociaţiei „Salvează o Inimă”. El a sprijinit sute de copii care sufereau de afecţiuni grave şi aveau nevoie de intervenţii medicale complexe şi costisitoare.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Bărbat din Botoșani, în stare gravă la spital. Mihai are nevoie urgent de sânge

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *