Primăria Botoșani a scos la concurs două posturi de șofer. Vezi condițiile impuse!

Primăria municipiului Botoșani a scos, în această săptămână, la concurs două posturi de șofer la Serviciul Administrativ.

Condiţii specifice de ocuparea celor două posturi vacante de șofer, treapta I pe care trebuie să le îndeplinescă candidatul: să fie absolvent de studii medii, vechime în muncă și în specialitatea de conducător auto de minim 12 luni, dovedită prin adeverință sau copie Carte de Muncă,  apt din punct de vedere medical pentru exercitarea funcției pentru care candidează, dovedit cu adeverință medicală eliberată de medicul de familie sau de unități sanitare abilitate, posesor permis de conducere categoria B, fără antecedente penale pentru infracțiuni săvârșite cu intenție.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în perioada 25 martie – 5 aprilie 2024, la sediul Municipiului Botoșani, str. Piața Revoluției nr.1, Camera 1. Selecția dosarelor și afișarea selecției dosarelor : 09.04.2024, proba scrisă a concursului are loc pe 15.04.2024iar proba practică și afișarea rezultatelor probei practice: 18.04.2024.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Botoșăneanca ucisă de soț în scara blocului, protejată doar de o bucată de hârtie numită “ordin de protecție”. Ultimele cuvinte ale criminalului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *