Decizie finală în PSD! Doina Federovici nu va candida pentru un nou mandat la CJ Botoșani. Cine va intra în cursă din partea social-democraților!

Actualul președinte al Consiliului Județean (CJ) Botoșani, Doina Federovici, care este și președintele organizației județene a Partidului Social Democrat (PSD), nu va candida pentru un nou mandat la CJ.

Surse din interiorul PSD au declarat. pentru BotosaniNews, că la alegerile din 9 iunie candidatul social-democrat la CJ va fi senatorul Lucian Trufin. Candidatura acestuia ar urma să fie validată de Consiliul Politic Județean, care se va reuni în cursul zilei de vineri.

De altfel, Consiliul Politic Naţional al PSD a validat, joi, atât candidatura lui Trufin, dar și cea a lui Cosmin Andrei pentru Primăria Botoșani.

Google New Urmareste-ne pe Google News

One thought on “Decizie finală în PSD! Doina Federovici nu va candida pentru un nou mandat la CJ Botoșani. Cine va intra în cursă din partea social-democraților!

  1. Dupa arestarile lui Buzatu presedinte CJ Vaslui si a lui Dumitrescu presedinte CJ Prahova, dupa fuga in Italia a lui Arsene presedinte CJ Neamt putem sa fim foarte sceptici. Nu apar politicieni mai cinstiti. Tara este saracita, judetul nostru este sarac, s-au facut mari imprumuturi pe care copii si nepotii nostri le vor plati. Daca nu vor pleca din tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *