FOTO Incendii în două localități din Botoșani, în toiul nopții. Intervenție de urgență a pompierilor

Două incendii, în două localități din județul Botoșani, au avut loc noaptea trecută. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani, la Victoria- Hlipiceni, ardea o anexă gospodărească. La solicitare s-au deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești și Serviciul Voluntar din comună. Când au ajuns la fața locului, forțele de intervenție au constatat că ardea acoperișul anexei unei locuințe și o magazie, pe aproximativ 40 metri pătrați.

Incendiul a fost lichidat în aproximativ jumătate de oră, pompierii reușind să limiteze extinderea acestuia și la casa de locuit. Cel mai probabil, incendiul s-a produs de la metalul topit rezultat de la un aparat de sudură care a aprins materialele plastice din apropiere

De asemenea, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Coțușca și de la Darabani au fost solicitați să intervină la un incendiu care a cuprins o casă nelocuită din localitatea Miorcani. Când au ajuns la locul intervenției, aceștia au constatat că ardeau două camere și acoperișul locuinței, cu posibilitate de propagare la gospodăria învecinată. Incendiul a fost lichidat după mai bine de două ore. Cel mai probabil, incendiul s-a produs de la fumatul în locuri neprotejate corespunzător.

 

Google New Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *