FOTO Detalii cutremurătoare de la crima din Botoșani. Fata care și-a găsit mama înjunghiată a ajuns și ea la spital

Detalii cutremurătoare de la crima de la Botoșani de miercuri seară! Fata de 18 ani, care și-a găsit mama înjunghiată de propriul tată, a ajuns și ea la spital. Potrivit observatornews.ro, vecinii ştiau că bărbatul are grave probleme de comportament, însă niciunul nu a îndrăznit să spună ceva. De altfel, nici soţia bărbatului nu era străină de abuzurile sale.

Totuşi, în urmă cu o lună, victima îşi luase inima în dinţi şi depusese actele de divorţ.Nici asta nu l-a descurajat pe individul de 55 de ani. Abia după ce femeia a obţinut un ordin de protecţie lucrurile păreau că s-au mai liniştit.

S-a găsit o persoană de sex feminin în stop cardio-respirator cu plăgi înjunghiate”, a spus Bogdan Ursu, medic ambulnaţă.

Alarma a fost dată chiar fiica de 18 ani a celor doi soţi, care, îngrijorată că mama sa nu a ajuns acasă, a plecat în căutarea ei. La baza scărilor însă, a dat peste scena înfiorătoare.

Fata cu atac de panică a fost adusă de asemenea la spital”, a spus, pentru sursa citată, Bogdan Ursu.

Între timp, conştient de gravitatea faptelor sale, dar şi pentru a nu răspunde în faţa legii, bărbatul a încercat să-şi pună capăt zilelor chiar cu arma pe care a folosit-o şi pentru a îşi ucide soţia. De data aceasta nu a mai avut curajul pentru a-şi duce planul la sfârşit. Acesta a fost încătuşat de poliţişti şi transportat la spital.

După ce și-a ucis soția, bărbatul și-a făcut și el cu cuțitul câteva răni superficiale pe piept.

„Totodată, a fost identificată și persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 55 de ani, soțul victimei, față de care era emis un ordin de protecție din luna martie a.c. Bărbatul prezenta răni superficiale la nivelul pieptului. Din primele verificări a reieșit faptul că acesta și le-ar fi creat singur. În acest moment se află la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale, urmând ca, ulterior, să fie condus la sediul poliției”, susțin reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

Cercetările vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Google New Urmareste-ne pe Google News

foto: Observatornews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *