Cum organizați o petrecere de primăvară pentru copii?

Primăvara este un prilej de joacă, distracție și petreceri pentru toți copiii. Vremea însorită și călduroasă ne inspiră pe toți să fim mai veseli, să ieșim la plimbări și să ne petrecem cât mai mult timp alături de cei dragi. De aceea, în rândurile ce urmează, ne dorim să vă ajutăm să îi organizați o petrecere de pomină micuțului din familie. Veți afla ce gustări puteți pregăti pentru copii, cu ce băuturi sănătoase să îi serviți, dar și ce programe pot viziona la televizor. Astfel, la final, suntem convinși că veți reuși să îi înveseliți și să le dați un strop în plus de energie. Fără să mai stăm prea mult pe gânduri, să începem!

Indiferent că organizați petrecerea pentru onomastică sau aniversare, fie poate este o simplă întâlnire între prieteni, care se transformă în seară de povestit, aflați că aveți o mulțime de opțiuni prin care să uimiți copilașii. Printre cele mai captivante se numără programele pe care aceștia le pot viziona la televizor. Nu contează dacă aveți un TV Samsung sau orice altă marcă. Important este să le puteți rula micuților desenele preferate, câteva filme animate, emisiuni despre natură și poate chiar să le puneți muzică pe fundal în timp ce se joacă. Aceste lucruri se pot realiza foarte ușor prin simpla conectare a TV-ului la un laptop, prin cablul HDMI. Sau, dacă dispuneți de un televizor smart, atunci doar porniți internetul și lăsați-vă familia să se bucure de programele disponibile. Este atât de simplu! Și iată cum televizorul poate acționa drept mediu educativ sau de distracție pentru copiii dumneavoastră.

Acum că v-am prezentat programele potrivite pentru vizionat la o petrecere de primăvară, ne mai rămâne să vă vorbim și despre gustările și băuturile pe care le puteți prepara pentru cei mici. Având în vedere faptul că prichindeii sunt foarte energici, vă recomandăm să le serviți mâncăruri la fel de vesele și pline de vivacitate ca și ei. Haideți să aflați ce opțiuni aveți la dispoziție.

Gustări

Unii copii sunt mofturoși când vine vorba de mâncare. De aceea, în continuare, vrem să vă prezentăm patru preparate ce vor fi pe placul tuturor, cu siguranță. Iată ce puteți găti pentru petrecerea celor mici:

  • Sandviciuri triunghiulare: folosiți o pâine albă, pufoasă, alături de câteva felii de cașcaval, șuncă sau bacon, o frunză de salată și puțin ketchup și apoi tăiați sandviciurile în formă de triunghi. Această formă nu numai că îi va ajuta pe copii să țină mâncarea mai bine, ci îi va și intriga și îndemna să guste.
  • Popcorn: o gustare clasică, ce se poate prepara foarte ușor cu ajutorul cuptorului cu microunde sau unei oale încinse cu ulei. Doar alegeți aroma preferată a copiilor și puneți floricelele în recipiente haioase pentru a le atrage atenția.
  • Fursecuri sau brioșe: dacă vă doriți să-i surprindeți pe deplin, le puteți pregăti și un desert. Fursecurile sau brioșele sunt o alegere perfectă fiindcă se gătesc ușor și sunt foarte gustoase.

Însă, nicio masă nu este completă fără o băutură alături. Iată ce le mai puteți pregăti celor mici.

Băuturi

Pentru a le menține energia la nivel ridicat și a-i ajuta să se distreze pe cinste, le puteți pregăti copiilor de la petrecere următoarele tipuri de băuturi:

  • Suc de fructe: puteți opta fie pentru un fresh simplu de portocale, fie pentru un suc mai complex, cum ar fi cel din mere, morcovi și citrice.
  • Smoothie: dacă vreți să surprindeți invitații cu adevărat, le puteți oferi și smoothie-uri făcute în casă. Tot ce aveți nevoie sunt 1 litru de lapte, fructe de pădure la alegere, esență de vanilie și una sau două banane. Mixați toate ingredientele în blender și veți obține un smoothie mai cremos și mai gustos ca niciodată.
  • Lapte cu cacao: nu în ultimul rând, puteți încerca și laptele cu cacao, desigur. Gustul intens de ciocolată din această băutură îi va umple pe copilași de energie și îi va ajuta să se joace cât mai mult.

Acum că știți să pregătiți meniul și programele pentru petrecere, tot ce vă rămâne de făcut este să chemați invitații și să vă surprindeți copilul cu o distracție pe cinste!

Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final. Sperăm că informațiile oferite v-au inspirat. Pentru și mai multe sfaturi, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim distracție plăcută!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *