Supărare mare pentru botoșănenii care locuiesc în zona Pietonalul Transilvaniei. Au cerut polițiștilor să intervină

Supărare mare pentru botoșănenii care locuiesc în zona Pietonalul Transilvaniei. Aceștia au cerut polițiștilor locali să intervină, revoltați că în fiecare duminică zona este transformată într-un iarmaroc.

Având în vedere petițiile formulate de cetățenii care locuiesc în zona Pietonalul Transilvaniei, prin care ni se aduce la cunoștință faptul că în fiecare duminică zona este transformată “într-un iarmaroc”, iar cei care locuiesc în zonă sunt obligați să suporte gălăgia provocată de comercianți, mirosul de la animale și păsări, iar la finalizarea târgului mizeria lăsată de aceștia”, spun polițiștii locali.

Pe 17 martie, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte în colaborare cu cei din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică, au acționat în baza Planului de Acțiune întocmit la nivelul Poliției Locale a municipiului Botoșani și au îndepărtat un număr de aproximativ 30 de proprietari de animale și păsări care intenționau să le expună și să le comercializeze.

„Pentru descurajarea organizării acestui târg, în vederea eliminării disconfortului creat de prezența animalelor dar și pentru menținerea unui climat de ordine, polițiștii locali vor fi prezenți în zonă și în duminicile următoare”, anunță Poliția Locală.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *