Mama băiețelului dispărut la Tudora s-a întors în țară. A făcut atac de panică și a fost nevoie de intervenția unui echipaj de la Ambulanță

Foto facebook

De aproape 24 de ore, forțe impresionante îl caută pe băiețelul de doi ani care a dispărut în preajma comunei Tudora, județul Botoșani. 300 de oameni, polițiști, pompieri și localnici, s-au mobilizat. Dar zona respectivă este împădurită și greu de străbătut.

Copilul a dispărut duminică, pe când era cu bunica într-o vizită. Părinții, care muncesc în străinătate, au revenit luni în țară și speră să-l găsească teafăr pe cel mic.

Radu Aryan, copilul de doi ani, a dispărut de duminică după-amiază. Camerele de supraveghere ale unui canton silvic l-au surprins duminică, pe când mergea singur, pe drum.

Alarma s-a dat la ora 15.00, când bunica a observat că băiețelul lipsește. Femeia l-a văzut ultima oară în apropierea casei. Nu se știe cum cel mic a reușit să iasă pe poartă.

Peste 100 de polițiști, jandarmi, pompieri, dar și polițiști de la frontieră au fost mobilizați în zonă. Au adus câini de urmă, șenilate, un elicopter, ATV-uri și drone cu termoviziune. La un moment dat, băiatul a fost zărit în imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale unui canton silvic.

Constantin Cocoreanu, primarul comunei Tudora: „A fost văzut în momentul în care trecea pe sub rampă de la cantonul silvic. După aceea, în zona aia s-au concentrat aproape toate căutările.”

Sute de oameni au pornit pe urmele copilului.

Delia Neniscu, purtător de cuvânt, IPJ Botoșani: „Comunitatea s-a mobilizat și sunt foarte prezenți în zona și ajută forțele de ordine la căutări. În apropierea zonei în care a fost văzut ultima dată este o liziera, o pădure, sunt terenuri accidentate.”

Mama copilului și tatăl lui, un bărbat de origine indiană, s-au întors în țară, luni dimineață, din Marea Britanie, unde lucrează. Când a ajuns la locul căutărilor, femeia a făcut un atac de panică, conform primarului. A fost nevoie de intervenția unui echipaj de la Ambulanță, și femeia a fost ajutată să-și revină, potrivit Stirile ProTV.

Băiatul dispărut are păr șaten și ochi căprui. Când a fost văzut ultima oară, purta o bluză de trening roșie cu dungi albe pe mâneci, pantaloni negri și pantofi sport cu talpă luminoasă. Cei care pot oferi informații sunt rugați să sune la 112.

 

VIDEO Micuțul de doi ani dispărut la Tudora, surprins de o cameră de supraveghere. Peste 200 de forțe de ordine și voluntari, cu două elicoptere și șase câini de căutare, pe urmele lui

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *