Meteorologii au anunțat astăzi cum va fi vremea până la sfârșitul lunii martie. Prognoza meteo!

Meteorologii au realizat o estimare a valorilor termice și precipitațiilor în perioada 18-31 martie. POtrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în perioada 18 – 21 martie valorile termice diurne se vor situa ușor sub normalul climatologic, astfel încât la nivelul regiunii vor fi valori în general de 5…8 grade.

Ulterior, până pe 24 martie, se va încălzi treptat până la medii de 16…18 grade. Pe 27 și 28 martie este estimată o nouă scădere a temperaturii până la valori termice de 13…14 grade, ce va fi urmată de o încălzire ușoară spre finalul lunii. Temperaturile minime se vor situa în jurul valorii de 0 grade în
perioada 18 – 22 martie, vor crește la 4…5 grade în zilele de 24, 25 și 26 martie, iar până la finalul intervalului, caracteristice vor fi valorile de 2…3 grade.

Local se vor semnala precipitații între 18 și 21 martie, iar cu o probabilitate destul de ridicată și în intervalul 25 – 29 martie.

VIDEO Micuțul de doi ani dispărut la Tudora, surprins de o cameră de supraveghere. Peste 200 de forțe de ordine și voluntari, cu două elicoptere și șase câini de căutare, pe urmele lui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *