Mărturia bunicii micuțului de doi ani, dispărut la Tudora: „Când l-am luat în casă, iar a dispărut”

Băiețelul de doi ani, din Tudora, care a dispărut fără urmă de duminică, este căutat de o armată de oameni. Peste 200 de persoane sunt angrenate în căutarea micuțului. Disperată, bunica a mărturisit

„În acest moment, în zona în care se efectuează căutările sunt peste 200 de forțe de ordine din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și voluntari. Structurilor MAI din Botoșani li s-au alăturat forțe de ordine din cadrul Inspectoratelor Județene de Jandarmi Neamț, Suceva, Iasi si Bacău. Alături de polițiști sunt folosiți șase câini de căutare salvare în mediul natural, un elicopter Smurd, un elicopter din cadrul IGAV și un avion de mici dimensiuni, aparținând voluntarilor”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

Bunica a povestit, pentru Observatornews.ro, că băiatul a ieșit din casa în care se afla, în vizită la niște rude. Femeia a dezvăluit că Radu Ayan a ieșit din casă, dar nu a verificat să vadă unde merge, căci obișnuia să se joace în curte.

De această dată, însă, a trăit șocul vieții, când a văzut că Radu Ayan este de negăsit.

Când l-am luat în casă, iar a dispărut”, a povestit femeia.

Iniţial, bătrâna nu s-a îngrijorat pentru că cel mic se juca adesea prin curte, însă, cum minutele se scurgeau fără ca acesta să apară, femeia a sunat disperată la 112.

Timp de o oră am căutat şi după am anunţat poliţia”, a povestit ea.

Părinții, care muncesc în străinătate, au revenit luni în țară și speră să-l găsească teafăr pe cel mic.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *