Concursul „Olimpiada Satelor din România” va avea loc, astăzi, la Flămânzi

Liceul Tehnologic ,,Nicolae Bălcescu”- Flămânzi, va găzdui sâmbătă, 16 martie 2024, etapa județeană a Concursului Național de Matematică ,,Olimpiada Satelor din România”. La concurs vor participa elevi pasionați de matematică din școlile din mediul rural ale județului Botoșani, clasele IV-VIII. Festivitatea de deschidere va avea loc la ora 9:00, în sala de festivități a liceului.

Proba scrisă a concursului va începe la ora 10:00 și va avea durata de 2 ore. Accesul în săli al elevilor se va face în intervalul 9:00 – 9:45 pe baza documentelor de identificare (carnetul de elev vizat sau C.I.).

Rezultatele vor fi afișate în data de 16.03.2024, ora 17:00. Eventualele contestații se vor depune în aceeași zi la secretariatul liceului sau la adresa [email protected] în intervalul orar 17:00- 18:00, iar rezultatele finale vor fi afișate la ora 19:00. Etapa națională va fi organizată doar pentru clasele V-VIII.

„Sperăm ca ,,mărțișoarele” matematice oferite sâmbătă în cadrul acestui concurs să stârnească interesul elevilor, să-i determine să aibă o gândire efervescentă și să-i propulseze pe cei mai buni la etapa națională unde să situeze Botoșaniul pe locuri fruntașe. Mult succes tuturor participanților!”, spune prof. Constantin Agafiței.

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO Militarii botoșăneni s-au pregătit alături de cei din Republica Moldova. Exerciții cu trageri reale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *