Poveste de iubire terminată dramatic! Ce a făcut un botoșănean din disperare că fosta iubită și-a găsit pe altcineva

Shutterstock – foto ilustrativ

O poveste de iubire s-a transformat într-o adevărată dramă între un botoșănean și o tânără din județul Suceava. Andreea trăiește în municipiul Rădăuți cu cei doi copii ai săi.  În cursul anului 2021, a avut o relație de concubinaj cu botoșăneanul Beniamin, din Bucecea, județul Botoșani, locuind împreună la domiciliul femeii.

Din cauza geloziei și a neînțelegerilor, aceștia s-au despărțit, iar botoșăneanul s-a mutat la tatăl său, în apropiere de București, dar a păstrat legătura cu Andreea. Între timp, femeia a început o relație cu un alt bărbat. Botoșăneanul, disperat, a început să o sune des, fiind agresiv verbal. A înjurat-o, a jignit-o, a amenințat-o.

Totul a culminat în ziua de 12 martie, când a sunat-o pe Andreea și a amenințat-o cu acte de violență. Speriată, mai ales că botoșăneanul i-a spus că vine să o caute, femeia a cerut ajutorul polițiștilor. Ea a solicitat  emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva fostului concubin. Așa că bărbatul nu are voie să se apropie de ea, dar pe o perioadă de 5 zile. În plus, oamenii legii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Trist! O apreciată profesoară din Botoșani a trecut la cele veșnice. „A fost o doamnă distinsă, erudită și cu simțul umorului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *