Ei sunt elevii care vor reprezenta Botoșaniul la Olimpiada Națională de Matematică!

Foto ardeal 24

Un număr de opt elevi din județul Botoșani s-au calificat la Olimpiada Națională de Matematică. Este vorba despre Luca Ioan Țăpoi, din clasa a V-a, de la Școala Gimnazială „Leon Dănăilă” din Darabani, îndrumat de prof. Vanda Moloce, Mihai Alexandru Țibichi, din clasa a VI-a, de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani, îndrumat de prof. Daniel Poroșniuc, Ioana Amelia Marișcu, din clasa a VII-a, de la Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” din Dorohoi, prof. îndrumător Daniel Șalabină.

Google New Urmareste-ne pe Google News

De asemenea, s-au calificat la faza națională: Matei Butnaru, din clasa a VIII-a, de la Școala Gimnazială nr.7, îndrumat de prof. Magda Guriță, apoi Daria Murariu, din clasa a IX-a, de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, îndrumată de prof. Teodor Trișcă, Marta Agavriloaei, din clasa a X-a, de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, îndrumată de prof. Daniel Poroșniuc, Denis Matei Vesel, din clasa a XI-a, de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, îndrumat de prof. Liviu Tiron, și Maia Alexia Ungureanu, din clasa a XII-a, de la Colegiul Național „Mihai Eminescu, îndrumată de prof. Ion Ciudin.

Vezi lista premianților la olimpiada judetean de matematică!

FOTO Un preot din Botoșani a primit Crucea Sfântului Iosif cel Milostiv din partea ÎPS Teofan, pentru întreaga sa carieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *