Cătălin Flutur a anunțat, în mod oficial, că va candida pentru funcția de primar al Botoșaniului. „Aud tot felul de vorbe, de genul că „Ce mai vrea și moșul ăsta?”. Mulți ar vrea probabil să fie așa un moș ca mine”

Fostul primar Cătălin Flutur a anunțat, joi, în mod oficial, că este candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Botoșani, la alegerile locale. Liberalul s-a arătat convins că va câștiga în această bătălie electorală fără drept de apel. Ba mai mult, cu ajutorul său, PNL va obține un scos foarte bun și la nivel de județ și vor fi acoperite pierderile după plecarea din partid a mai multor primari de comune, pe care fostul edil i-a numit „trădători”.

„Am posibilitatea, oficială, să declar că voi candida în mod oficial pentru Partidul Național Liberal la funcția de primar al municipiului Botoșani. Vreau să vă spun, dragii mei, că merg acolo pentru că știu exact ce să fac, știu cum să fac, și acum merg cu un imbold în plus. Văzând câți oameni au venit alături de noi și vin în fiecare zi, văzând ce susținere voi avea în biroul meu politic, sunt absolut convins și vă promit că vom câștiga Primăria municipiului Botoșani fără nicio îndoială. Și mai mult decât atât, o să aducem suficiente voturi atât pentru Consiliul Local, dar cel mai important este că vom aduce foarte multe voturi pentru președintele Consiliului Județean, vom aduce voturi cât să acoperim toate pierderile alea din teritoriu o dată cu plecarea unor trădători”, a spus Flutur.

Cătălin Flutur promite o organizație nouă a PNL, care o ia de la zero și care va învinge la alegerile din acest an. El a vorbit și despre criticile care îi sunt aduse, pe motiv că la vârsta asta nu ar mai fi potrivit să candideze. Liberalul este convins că mai poate face multe pentru Botoșani, iar vârsta sa nu este o slăbiciune, ci dimpotrivă, un atu.

Știu că toată lumea este foarte curioasă să afle cu ce echipă plec la drum. Eu consider că este un T0, un moment zero în viața noastră politică, și atunci am considerat că nu mai sunt senatori de drept, nu o să mai vedeți niciodată acele liste care, indiferent cum, provoacă discuții, ba că sunt, știu eu, bugetari mulți pe listă, ba că nu știu ce s-a întâmplat. Nu! O să vedeți un alt mod de lucru la Partidul Național Liberal și mai ales la filiala municipiului Botoșani. Aud tot felul de vorbe, de genul că „Ce mai vrea și moșul ăsta?”. Mulți ar vrea probabil să fie așa un moș ca mine. Domnilor, eu nu mă duc să trec Canalul Mânecii înot. Nu mă duc nici măcar la o cursă de maraton, pentru că are cine! Nu mă urc pe Himalaya! Nu-mi trebuie condiție fizică pentru asta! Eu urc exact în vârful politicii și în vârful Botoșaniului, acolo vreau să ajung pentru că știu să fac asta și am văzut alții și mai bătrâni ca mine tot felul de orașe, ca să nu mai spun de cel mai puternic om al lumii”, a mai spus Flutur.

Prim-vicepreşedinţi, adică mâinile drepte ale lui Flutur, au fost numiţi Gelu Graur şi Gabriel Alecsandru, în timp ce secretar general al organizaţiei a fost desemnat senatorul Cristian Achiţei.

Google New Urmareste-ne pe Google News

4 thoughts on “Cătălin Flutur a anunțat, în mod oficial, că va candida pentru funcția de primar al Botoșaniului. „Aud tot felul de vorbe, de genul că „Ce mai vrea și moșul ăsta?”. Mulți ar vrea probabil să fie așa un moș ca mine”

  1. Vrea sa vina la primarie si sa nu faca absolut nimic,macar actualul primar a mai reabilitat Sos. Viilor si multe alte strazi- am reusit sa vedem ca se face ceva in oras!

  2. Alaturi de Achitei, Turcanu si Turcu vor face performanta pentru Botosani. Achitei este singurul care a aratat greselile de la lucrarile de drumuri cu pierderi mari din fonduri publice. Turcanu s-a luptat cu grupul pesedistilor din CL. Turcu reprezinta viitorul partidului. Flutur a vazut alte orase din alte tari si va aplica si la noi.

  3. Foarte bune alegeri sunt oameni cunoscuti dupa realizarile lor anterioare. Electoratul cu mult discernamant ii va vota. Domnule Iftime aduceti totusi 1-2 oameni mai noi care au lucrat au facut productie, timp de macar 10 ani.

  4. Domnu Flutur, daca ati ramas fara job, io zic sa mergeti la concurs pt un post, nu e obligatoriu tot in politica!
    Ce naiba, aveti o profesie, valorificati-o, lasati oamenii noi sa se afirme, cu dv ne-am lamurit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *