Direcția Sanitar Veterinară Botoșani angajează. Ce post a scos la concurs!

DSVSA Botosani sediuDirecția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Botoșani organizează concurs de ocuparea a unui post contractual vacant de medic veterinar gradul II, cu contract individual de muncă pe perioadă determinată.

Se cer:  studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul fundamental științe biologice și biomedicale, ramura de științe medicină veterinară, domeniul de licență medicină veterinară, specializarea medicină veterinară; vechime în specialitatea studiilor absolvite necesare ocupării postului – minimum 5 ani;

Concursul se organizează la sediul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Botoșani, str. T. Vladimirescu nr. 17, în data de 4 aprilie 2024, proba scrisă. Proba interviu se va susține în termen de 4 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise. Data și ora susținerii interviului se va afișa odată cu rezultatele la proba scrisă. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până la data de 27 martie 2024 (inclusiv).

Botoșănean prins băut la volan, în toiul nopții

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *