FOTO Două societăți amendate la Botoșani din cauza mizeriei în care au ținut clădirile și terenurile pe care le dețin

Două societăți au fost amendate la Botoșani din cauza mizeriei în care au ținut clădirile și terenurile pe care le dețin pe raza municipiului,  în zona străzii Manolești Deal F.N. și str. Peco. Cuantumul amenzilor a ajuns la 55.000 lei.

Pe cele două terenuri au fost găsite depozitări necontrolate de deșeuri rezultate din construcții, deșeuri menajere, dar și vegetație dezvoltată haotic, zonele fiind insalubre și cauzatoare de disconfort pentru cetățeni.

„În conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 355/2011, a fost dispusă sancționarea cu amendă în cuantum total de 1.200 lei, a proprietarilor unui imobil de pe str. I.C. Brătianu, care nu au luat măsuri de igienizare a curții și întreținere a casei, proprietatea având un aspect dezolant, insalubru, fiind favorizată depozitarea necontrolată a deșeurilor și adăpostirea câinilor fără stăpân. Menționăm că acțiunile de control se vor desfășura și în perioada următoare, pentru a identifica proprietățile neîngrijite de pe raza municipiului și situațiile de depozitare necontrolată a deșeurilor”, precizează Poliția Locală.

 

Google New Urmareste-ne pe Google News

Viceprimarul și consilierul local din Botoșani, acuzați de șantaj, scapă de arest. Decizia luată, astăzi, de judecători

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *